CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 28, 2010

Aksesori anak pompuan

Posted by Zaza at 12:07 PM
Assalamualaikum zulaikha...
Seperti biasa ibu akan post entry dekat blog bila zulaikha dah tido...
Kalau tak tido lagi, ibu tak boleh bukak laptop, nanti zulaikha pun nak menaip sama..+_+

aksesori (in malay) atau accessories (in english)
semenjak zulaikha hadir dalam hidup ibu, ibu selalu belikan barang setiap kali keluar..
tak kisahlah murah atau mahal...tapi mesti belikan something untuk zulaikha
ayah pun begitu...

Ibu suka tengok zulaikha pakai topi dan scarf rambut...
and pagi tadi ibu beli topi yang ada rambut palsu untuk zulaikha hehehhe...



rambut palsu kat topi ala-ala Burberry ni di tocangkan...
heeee...suka ibu nampak zulaikha mcm ada rambut panjang...
ada gaya gadis melayu terakhir tak? ;p






babai-babai....



Selain dari topi rambut palsu tu, ibu suka jugak bila zulaikha pakai scarf..topi...macam kat bawah ni...




hee...comel anak ibu...
tapi rambut ada sikit macam superman hehe





susah payah ibu cari topi ni sebab nenek kata topi zulaikha semua dah tak muat..
yelah semua topi dari masa zulaikha baby lagi...
so ibu pergi cari dekat Jusco bukit indah..tapi takde jual topi comel pn...
akhirnya ibu jumpa topi ni dekat farmasi gelang patah...+_+






ibu memang suka topi ada telinga
look so cute...hehe
tapi ni topi yang Mak Su bagi






gambar favorite ayah..
masa ni umur zulaikha 5 bulan lebih...
ada gaya model tak topi ni eheh



Ni pulak All time favorite. Gambar ibu paling suka
hehe
..
..
..








* jangan marah ibu hehehe *



okay....gudnite zulaikha...


0 comments:

Post a Comment